Peerformance Talent

Miért tékozolnád a tehetségedet olyan utakon, amelyeket nem a számodra építettek?

Miben tudunk segíteni?

Mint egy ujjlenyomat, mindenkiben ott van egy csak rá jellemző, megismételhetetlen adottság-kombináció. Aki jól ismeri a sajátját, az számottevő előnyt alakít ki azzal szemben, aki nem. A sikeres és elégedett élet nem csak kevesek számára létezik, de kellő mértékű önismeret nélkül nagyon nehéz lehet megtalálni az oda vezető utat.

A Peerformance módszertana évekig tartó önismereti tréningek helyett egy olyan praktikus, könnyen és gyorsan utat mutató adatalapú módszertant alkalmaz, amelyet a világ vezető nemzetközi nagyvállalatai is évek óta alkalmaznak. A nagyvállalatok esetében ez gördülékenyebb munkavégzést, nagyobb produktivitást és elégedettebb munkavállalókat eredményez, az egyén esetében viszont egy kiváló építkezési alapot ad a sikeres karrier és elégedett élet kialakításához.

Segítünk kideríteni, hogy merre halad a te sikeredhez vezető út.

 

Miért a Peerformance talent management program?

Peerformance talent management

Mert kiemelkedően eredményes. Világszerte alkalmazott, adatalapú technikákkal dolgozunk, ez a módszertan tűpontos tehetség feltérképezést tesz lehetővé.

Peerformance talent management

Mert felkészíti a munkaerőpiacra történő belépést: pontosan azon az eszközökön keresztül tárja fel a tehetséget, amit a nagy cégek is alkalmaznak a kiválasztási folyamatokban.

Peerformance talent management

Mert Te vagy a fókuszban. Talent management programunk a személyes lehetőségeid és motivációid maximális kiaknázását célozza annak érdekében, hogy mielőbb megismerhesd önmagad legjobb verzióját.

Peerformance talent management

Mert szakértőkre támaszkodhatsz. A Peerformance csapata egyedülálló tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, amire nagy presztízsű vállalatok partnereként tett szert.

Szolgáltatásaink

  Általános iskola

Miben tehetséges a gyermeked? Melyek azok az erősségei, amelyek meghatározóak lehetnek az egész életére nézve? Eleget nyújt neki az iskola, ahol tanul, vagy szüksége lenne valami pluszra ahhoz, hogy kicsiszolhassa a benne rejlő tehetséget?

Az iskola első évei még egyfajta boldog és kíváncsi állapotban telnek, különösebb elvárások és terhek nélkül, azonban lényeges, hogy a szülő tudja; ezek a legértékesebb évek tehetségfejlesztés szempontjából. Ha a tanulás világába belépve a kezdetektől célirányosan a jó irányokban építkezünk, a kiválóság és kimagasló teljesítmény hamarabb megmutatkozik - ezzel együtt pedig a gyermek is boldogabb lesz, erősebb lesz az énképe, önbizalma.

  Középiskola

Milyen karrier irányába haladjon a középiskolás fiatal? Milyen utak nyílnak ki előtte, ha diplomát szerez, és mire számíthat, ha a szenvedélyéből akar megélni? Az ő esetében az önmegvalósítás jelenthet stabil egzisztenciát is? A középiskolai éveket áthatja a teljesítménykényszer, hirtelen mindennek tétje lesz, ráadásul a jövő szempontjából sorsdöntő kérdésekkel kell szembenézni. Érthető, ha a gyerek és a szülő is bizonytalan. A tehetségmenedzsment ebben a helyzetben kiemelkedően hasznos, hiszen abban támogatja a fiatalt, hogy a motivációval és tehetséggel összhangba kerüljön, ezáltal célorientáltan abba az irányba induljon el, ahol a legnagyobb sikerek várják.

  Egyetem

Mit tartogat a munka világa? Célravezető, ha a fizetés a fő szempont az első munkahely megválasztásakor? Milyen más szempontokat érdemes figyelembe venni, amelyek hosszú távon juttatnak előnyökhöz? Manapság sok egyetemista sikeres a tanulmányaiban, mégis a szép karrier és egzisztenciális kilátások ellenére is azt érzi, hogy nem a számára ideális irányba halad. Az első munkatapasztalat az egyik legnagyobb élet stressz, ami a személyiséget formálja, mi több a későbbi karriert is markánsan meghatározza. Csapatunk segít, hogy az egyetemista fiatal kezdettől fogva a számára ideális utat építse, és ne vesszen el a lehetőségei között. A támogató attitűd, valamint a munka világában sokat látott szakemberek támogatása pontosan azt a pluszt biztosítja, amire egy végzős egyetemistának szüksége van.

  Felnőtt

Mi segítene szintet lépni a karrieredben? A szintlépés vagy az irányváltás lenne az ideális lépés a karrierutad szempontjából? Hogyan lehetsz még hatékonyabb, milyen területeken és milyen szektorban tudnád maximálisan kamatoztatni a veled született tehetségedet, tanult képességeidet, karakterjegyeidet?

Felnőtteknek szóló programunk azért született, hogy ezekre a kérdésekre csapatnyi szakember segítsen választ kapni annak érdekében, hogy az előtted álló életszakaszban még közelebb kerülhess önmagad legjobb verziójához.

Filozófiánk

A csúcsteljesítmény képessége mindenkinek adott, ha tudjuk, hogyan bontakoztassuk ki azt.

Filozófiánk Filozófiánk

PEER

Meggyőződésünk, hogy az az ember teljesít jól, aki érti és jól érzi magát. Ezzel a szemlélettel tekintünk a személyes és a szervezeti kihívásokra is.

PERFORMANCE

Alkalmazott módszerünk egzakt méréseket tesz lehetővé, és könnyen hasznosítható eredményeket nyújt a teljesítményfokozás érdekében. Olyan tudományos megalapozottságú TTI felméréseket alkalmazuk, amelyekből a Fortune 500-as céglistájának szereplői is profitálnak.

Ajánlások, referenciák

Lépj velünk kapcsolatba!

Válaszd ki a neked legmegfelelőbb csatornát!